Ventilii Milano wasparfum

Ventilii Milano wasparfum

We weten inmiddels allemaal wel dat de wasparfums de nieuwste rage uit Italië zijn die ervoor zorgen dat je een heerlijk geurende was krijgt. En bijkomstig vaak ook nog een geweldige geur ervaring door delen van je huis. Met de Ventilii Milano wasparfum is dat zeker zo. De wasparfums zijn vanaf het eerste moment dat je ze ruikt heerlijk en na gebruik van de wasparfum is het bijna verslavend.

Ventilii Milano wasparfum

De wasparfums van Ventilii Milano zijn een prettige toevoeging voor door de was, omdat het een prettige geur geeft aan je wasgoed. Of je het nu in de wasmachine hebt gewassen of met de hand, het resultaat is een overheerlijke geur sensatie. De parfums voor de was zijn stuk voor stuk unieke geuren van de hoogste kwaliteit.

Ventilii Milano wasparfums

De Ventilii Milano wasparfums zijn sterk geconcentreerd en dus beter geparfumeerd dan een wasverzachter. Waardoor, in tegenstelling tot bij een wasverzachter, de geur van een wasparfum veel langer aan het wasgoed blijft zitten. De Ventilii Milano wasparfums zijn gemaakt met hoge kwaliteit etherische geuroliën en zijn geschikt voor alle soorten wasgoed.

Welke geuren zijn er van Ventilii Milano?

Ventilii Milano biedt op dit moment 10 unieke geuren in de wasparfum aan, die zijn ontworpen volgens hun exclusieve natuurlijke mengformule. Hierdoor geven de wasparfums van Ventilii Milano een intense en geleidelijke en vooral langdurige geurafgifte. De wasparfums zijn geschikt voor alle soorten textiel doordat ze delicaat voor de vezels en kleuren van je kleding en stoffen zijn.

Ventilii Milano heeft de volgende heerlijke geuren wasparfum voor je samengesteld:
NUVOLE – Oranjebloesem en jasmijn
ESTATE – Varen en pioenroos
AURORA – Perzikbloesem en vanille
FIOR DI CAMPO – Viooltjes en blauwe iris
MATTINO – Witte roos en lelietje-van-dalen
CONCHIGLIE – Orchidee en magnolia
ANTARTIDE – Witte bloemen en katoen
MERIDIANA – Sandelhout en witte musk
AMALFI – Bergamot en oranjebloesem
ORIENTE – Lotusbloemen en kostbaar hout

Mocht je alle geuren van de Ventilii Milano wasparfum willen proberen, dan heeft Ventilii hier een speciaal proefpakket voor waar alle geurtjes in zitten. Probeer ze met de Ventilii Milano Giftbox met 10 flacons van 20 ml wasparfum.

Voordelen van Ventilii Milano wasparfum

De voordelen van het gebruik van Ventilii Milano wasparfum:

  • Je wasgoed ruikt langdurig geweldig en hebt veel minder last van een muffe geur aan bijvoorbeeld kleding die een tijdje in de kast ligt.
  • Je hoeft geen (te) dure wasmiddelen meer te gebruiken, want je was ruikt met de wasparfums van Venilii Milano altijd lekker fris! Je kunt kiezen voor een geurloze variant, zodat de geur van de wasprfum beter tot zijn recht komt.
  • De wasparfums van Ventilii Milano zijn erg zuinig in gebruik. Je hebt meestal maar een dopje van 5 ml nodig. Een grote fle kan daardoor tot wel 100 wassen meegaan.
  • Wasparfum is ook te gebruiken bij de stofzuiger, druppel wat wasparfum op het filter, hierdoor geeft het stofzuigen ook al meteen geur af.
  • Doe een klein beetje van je favoriete wasparfum op een doekje en hang dat doekje bijvoorbeeld in je kledingkast, in de auto of op het toilet.
  • Maak je eigen textielverfrisser, door een beetje van je favoriete geur in een spuitfles vermengd met wat water. Ideaal voor op je beddengoed of handdoeken, scheelt je een extra was draaien.

Gebruik van de wasparfums van Ventilii Milano

Voeg een beetje van de wasparfum toe aan de was, door een dopje in het bakje voor de wasverzachter te doen. Je zult merken dat door een klein beetje van de wasparfum toe te voegen je een wasgoed krijgt die veel langer naar de wasparfum blijft ruiken, dan dat je normaal had naar de wasverzachter. Je kunt door meer of minder van de wasparfum te gebruiken zelf de geursterkte bepalen.

De wasparfums van Venilii Milano zijn geschikt voor elk type stof of textiel. Dus je kunt gewoon je kleding er mee wassen, maar denk ook aan je lakens, de handdoeken, je gordijnen, de bankhoezen en ga zo maar door. Je kunt naast de wasparfums ook nog gewoon blijven wassen met alle soorten wasmiddel en het wassen kan bij zowel lage als hoge temperaturen. Wel adviseren we om geen wasverzachter meer te gebruiken naast de wasparfum.

Doe je de was daarna nog in de droger, dan zul je merken dat de geur zich verder zal verspreiden in huis. Dit kun je eventueel versterken door gebruik te maken van drogerballen en daar een paar druppels wasparfum op te doen.

Ben je opzoek naar of misschien benieuwd naar andere merken met wasparfum, bekijk dan hier alle merken wasparfum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven