Contact

Waslijn

info@wasparfum-winkel.nl

Veel gestelde vragen

Waarom wasparfum gebruiken bij het wassen

Wasparfum is makkelijk in gebruik, we hebben hier een apart bericht voor geschreven.  Bekijk hier ons bericht ‘hoe gebruik je wasparfum?

Ons aanbod van alle deze merken komt doordat wij met verschillende partners  werken en hun aanbod via onze site laten zien.

Het is inderdaad niet mogelijk om via onze site te bestellen. Wij leveren niet uit eigen voorraad, maar promoten artikelen van andere webshops. Zij zullen ook de artikelen naar je toe sturen. Alle producten die op onze website worden getoond, worden verkocht door één of meerdere van onze partners. Wij verzorgen zelf geen verkoop en de verkoop gaat via de website van onze partner.

De koop gaat niet via ons, maar via een partner. Bij vragen over de levering of een manco dan dien je contact op te nemen het bedrijf waar je het artikel hebt aangeschaft.

De prijs van het product dat bij de partner getoond wordt, is altijd de correcte prijs. Zij zijn namelijk de verkopende partij. Aan de door ons getoonde prijzen kunnen geen rechten ontleend worden.

Wij proberen altijd om een correcte prijs informatie te tonen, echter dit is niet altijd mogelijk omdat wij hierbij afhankelijk zijn van onze partners en de koppeling tussen beide sites.

Het kan voorkomen dat er op onze site een product getoond wordt dat bij onze partner uiteindelijk niet meer op voorraad blijkt te zijn. De voorraad van de partner is hierbij leidend.

Wij proberen altijd om een correcte voorraad informatie te tonen, echter dit is niet altijd mogelijk omdat wij hierbij afhankelijk zijn van onze partners en de koppeling tussen beide sites.

Scroll naar boven