Waarom wasparfum gebruiken bij het wassen

Waarom wasparfum gebruiken bij het wassen?

Ervaar jij ook dat de geur aan de was na een paar uur na het wassen weg is? Dat is vanaf nu verleden tijd. Door wasparfum te gaan gebruiken zul je merken dat dit een langdurige geurboost geeft aan de pas gewassen was. Lekker en vooral langdurig fris ruikende was in plaats van een muffe geur.
Het concept van Wasparfum komt rechtstreeks uit Italië en is vrij nieuw in Nederland, maar zal vele mensen blij gaan maken.
De was doen is voor velen misschien niet de meest favoriete bezigheid. Maar om ‘de was doen’ leuker te maken, scheelt het dat je op voorhand al weet dat je weer een heerlijke ruikend resultaat hebt

Waarom wasparfum gebruiken bij het wassen

Wasparfum geeft je was een geurboost

Iedereen vindt dat citroenlucht fris en schoon ruikt. Je kunt dus wel stellen dan (on)gemerkt iedereen geur wel belangrijk vindt. Maar iedereen heeft een andere geurbeleving en vooral geurassociatie bij mensen zorgt dat we ieder anders geuren beleven. Zo is citroen misschien lekker voor de vaat, maar voor de was zijn weer andere geuren lekker.
Door te gebruiken bij je was zul je merken dat je wasgoed veel langer heerlijk blijft ruiken. Heerlijk ruiken is voor veel mensen anders, dus dat verklaart ook meteen de vele keuze in geuren. Er is voor iedereen wel een geur die prettig is.

Wasparfum is steeds bekender aan het worden in Nederland

Wasparfum is al jarenlang een bekend fenomeen in Italië en doet nu al een tijd zijn intrede in Nederland. Je ziet het steeds meer en er komen steeds meer merken bij. Je zult inmiddels wel gelezen hebben wat er zo bijzonder is aan wasparfum. Steeds meer mensen gebruiken een geur bij het wassen van hun kleding, handdoeken, beddengoed of wat voor wasje dan ook. Het ruikt lekker, je kunt afwisselen of elke soort was met een andere geur doen, er zijn ontzettend veel mogelijkheden.

Waarom wasparfum gebruiken?

Je wasgoed blijft langdurig heerlijk ruiken.
Het is zeer zuinig in gebruik, je hebt maar een klein beetje nodig bij het wassen.
Het is geschikt voor alle wasmachines.
In tegenstelling tot wasverzachter geeft het geen vette laag op de kleding en maakt de kleding niet vaal.
Het is te gebruiken in combinatie met je favoriete wasmiddel.
Het is in principe geschikt voor alle soorten textiel.
Het geeft kleding en ander wasgoed een veel langere geursensatie mee.

Wil je nu zelf ook wasparfum eens proberen?? Bekijk dan hier de verschillende proefpakketten zodat je thuis de geurbeleving kunt ervaren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven