Nieuw Le essenze di Elda wasparfum Thomas

Nieuw Le essenze di Elda wasparfum Thomas

wasparfum le essenze di elda

Nieuw Le essenze di Elda wasparfum Thomas! We hebben dit jaar geluk, we hebben dit jaar al de derde nieuwe wasparfum geur die uitgebracht is. En wat voor één!

De nieuwe geur wasparfum van Le Essenze di Elda is genaamd Thomas en komt uiteraard ook met het nieuwe etiket met een mooi groenige kleur. Het geheel is al mooi om te zien. Deze verrassende geur zal je verbazen en misschien zelfs wel je nieuwe favoriet worden.

Le Essenze di Elda Thomas wasparfum

De Le Essenze di Elda Thomas wasparfum is een heerlijke uitbreiding op het toch al fijne assortiment met wasparfum geuren. De wasparfum Thomas is een bloemige geur met een vleugje musk die je doet denken aan een fris nieuw boeket op tafel. Deze poederige geur met een vleugje Zwitsal zal je verbazen!

Hoe gebruik je de wasparfum Sole?

Ons advies is om 1 dopje voor een volle wasmachine van ongeveer 5 kg te gebruiken. Als geoefend wasparfum gebruiker ben ik natuurlijk eigenwijs. Ik gebruik namelijk niet het dopje als doseerdopje, maar doe een klein kneepje in het vakje van de wasverzachter, dit is iets minder dan 5 ml heb ik een keer afgemeten. Gelukkig hebben de flessen van het merk Le Essenze di Elda een hele fijne schenktuit en kun je hier gemakkelijk, voorzichtig en precies mee doseren. De handdoeken op 60 graden is een goede test voor deze nieuwe geur, die gaan daarna in de droger.

Probeer deze nieuwe geur wasparfum, zeker als je regelmatig wisselt van geur heb je weer eens iets anders te proberen. Wil je direct je andere favoriete wasparfum geur bestellen? Bekijk hier de andere geuren van Wasparfum Le Essenze di Elda, of vind hier alle merken wasparfum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven