Nieuw Le essenze di Elda wasparfum Sole

Nieuw Le essenze di Elda wasparfum Sole

wasparfum le essenze di elda

Nieuw Le essenze di Elda wasparfum Sole! We hebben dit jaar geluk, onlangs nog is er een nieuwe geur wasparfum bij gekomen. Met de Yo Go wasparfum waren we al blij, maar nu we er weer één bij hebben worden we nog blijer. De nieuwe geur wasparfum van Le Essenze di Elda is genaamd Sole en is precies zoals de naam doet vermoeden, prettig zomers.

Net als de Wasparfum Yo Go komt ook de wasparfum Sole in de fles met het nieuwe etiket. Ook dat ziet er weer superstrak uit en qua kleur krijg je direct een zomers gevoel van de gele tint in het etiket

Le Essenze di Elda Sole wasparfum

De Le Essenze di Elda Sole wasparfum maakt die verwachting van het zomerse zeker waar. Bij het openen van de fles ruik je die hele frisse zomerse geur die je doet denken aan pas gewassen kleding die hangt te drogen in een heerlijk zomers briesje. Wil je je vakantiegevoel nog even verlengen als je weer thuis bent? Gebruik deze geur dan gewoon nog even voor al je was en gegarandeerd dat je nog even in de vakantiesferen blijft.

Hoe gebruik je de wasparfum Sole?

Ons advies is om 1 dopje voor een volle wasmachine van ongeveer 5 kg te gebruiken. Als geoefend wasparfum gebruiker ben ik natuurlijk eigenwijs. Ik gebruik namelijk niet het dopje als doseerdopje, maar doe een klein kneepje in het vakje van de wasverzachter, dit is iets minder dan 5 ml heb ik een keer afgemeten. Gelukkig hebben de flessen van het merk Le Essenze di Elda een hele fijne schenktuit en kun je hier gemakkelijk, voorzichtig en precies mee doseren. De handdoeken op 60 graden is een goede test voor deze nieuwe geur, die gaan daarna in de droger.

Probeer deze nieuwe geur wasparfum, zeker als je regelmatig wisselt van geur heb je weer eens iets anders te proberen. Wil je direct je andere favoriete wasparfum geur bestellen? Bekijk hier de andere geuren van Wasparfum Le Essenze di Elda, of vind hier alle merken wasparfum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven