Wasparfum van Lavayette 

Wasparfum van Lavayette

Wasparfum van Lavayette is, net als de andere merken met wasparfum, een lekkere geursensatie voor door je wasgoed waar je was nog lekkerder van zal gaan ruiken. De wasparfum, zie het als een parfum door de was, is speciaal om het wasgoed een geur boost te geven die je niet eerlijk hebt ervaren. Het resultaat van de geurintensiteit van wasverzachter valt in t niet bij de geurintensiteit van de wasparfums.

Wij behandelen in dit bericht de wasparfum van Lavayette, een merk dat wij zelf hebben getest. Wij zijn bekend met wasparfum en gebruiken bij iedere wasbeurt wel een wasparfum. Er wordt hier zelfs geen was meer zonder gewassen.

De wasparfum en dus ook die van Lavayette is speciaal ontwikkeld om je was heerlijk te laten ruiken, Het grote verschil ten opzichte van wasverzachter is dat de geur van de wasparfum veel intenser is en dus veel langer blijft. Je merkt dus echt dat wasgoed dat je al even geleden gewassen hebt en in de kast lag, toch dat frisse geurtje van pas gewassen blijft houden. Je wasgoed zal minder snel muffig gaan ruiken.

Wasparfum Lavayette

De wasparfum van Lavayette doet niet anders dan de andere wasparfums. Het geeft een heerlijke frisse geur af aan je wasgoed. Bij Lavayette hebben ze een assortiment met 9 verschillende geuren en een proefpakket met alle geuren. De wasparfums van Lavayette zijn op dit moment verkrijgbaar in de volgende geuren:

wasparfum van lafayette

01. MORNING DANCE met de geur van het vroege voorjaar
02. LAZY LAVENDER met de geur van Lavendel
03. HEART OF GOLD met de geur van argan
04. PRAIRIE ROSE met de geur van Engelse Roos
05. DOUBLE FUN met de geur van viooltjes
06. DARK NIGHTS met de geur van Lelietjes-van-Dalen
07. ZEN ZONES met de geur van witte musk
08. FLOATING FONTAINE met de geur van Lotusbloem
09. JASMIN SHADES met de geur van frisse jasmijn

Je hebt keuze uit een aantal verschillende geuren, waardoor je altijd wel een geur hebt die je prettig vindt. Als er niet 1 geur ‘uitspringt’ kun je natuurlijk je handdoeken was met je ene favoriet en bijvoorbeeld je beddengoed weer met de andere, zo kun je altijd variëren met de verschillende parfums.

Gebruiksaanwijzing

Het advies is om 1 ml vloeibare wasparfum te gebruiken op 1 kg was. Dan heb je meer dan genoeg wasparfum om de was een prettige geur te geven. Het is altijd mogelijk om naar eigen wens meer of juist minder wasparfum te gebruiken. Gebruik je minder wasparfum dan zal de geur uiteraard zachter zijn.

Lavayette biedt meer aan dan enkel wasparfum in 500 ml flacons, bekijk hier de alle lavayette wasparfum producten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven