Wasparfum Fresh Cotton 500ml – Horomia – Horomia wasparfum – Was parfum – Fresh Cotton – Textielparfum – Textiel parfum – wasmiddel – wasverzachter…

31.50

Artikelnummer: 9300000138641328 Categorie:

Wasparfum Fresh Cotton 500ml – Horomia – Horomia wasparfum – Was parfum – Fresh Cotton – Textielparfum – Textiel parfum – wasmiddel – wasverzachter…

Horomia Wasparfum Fresh Cotton en vele andere geuren/artikelen zijn voordelig verkrijgbaar op www.beauty-kel.nl

HOROMIA is een wasparfum die zorgt dat je was dagen lekker blijft ruiken. De Horomia Wasparfum Fresh Cotton is een heerlijke frisse geur. .

Waarom wasparfum? Een heerlijk geur aan al je wasgoed die ook nog eens dagenlang blijft? Wie wil dat niet! Wasparfum is een luxe aanvulling op je wasmiddel.

Een kleine hoeveelheid parfum in het bakje van de wasverzachter zorgt voor een sensationele geur aan al je wasgoed. Al je lievelingskleding, sportkleding, delicate stoffen, beddengoed en handdoeken komen heerlijk geparfumeerd uit de machine. Je hele linnenkast, ja zelfs je hele huis zal heerlijk ruiken.

Maar wasparfum doet meer…. Het verzorgt de vezels van je wasgoed en de kleuren blijven langer mooi. Ook zijn wasparfums beter voor je machine dan wasverzachters en andere geurmiddelen.

Hoe te gebruiken: Algemeen: Te gebruiken zowel voor wassen in de wasmachine als voor wassen op de hand. Horomia Wasparfum Fresh Cotton is geschikt voor alle soorten stoffen.
Geconcentreerd product, schudden voor gebruik.

Machinewas: Giet 5/10 ml wasparfum in het bakje bestemd voor de wasverzachter, afhankelijk van de intensiteit van het te verkrijgen parfum.

Handwas: Voeg 5/10 ml wasparfum toe aan 5 liter water, afhankelijk van het te verkrijgen parfum. Gebruik handschoenen ter bescherming van de handen.

Let op : het product kan een allergische reactie veroorzaken. Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter! Dit geldt in het bijzonder voor personen met astmatische,- en/of allergische aandoeningen. Bij inname of contact met de ogen direct contact opnemen met uw huisarts of huisartsenpost. Bekijk hier alle wasparfums van Horomia.

Horomia Wasparfum Fresh Cotton en vele andere geuren zijn voordelig verkrijgbaar op www.beauty-kel.nl

Daarnaast zijn er nog vele andere producten te verkrijgen zoals:
Bellapierre Mineralen Mkae-up
B-Selfe Skin care producten
Curasano Spraytan producten
Tassen
Riemen
Winter accessoires
Sieraden

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Geursoort

Fris

Toepassing textielverfrisser

Tijdens het wassen

Formaat verpakking

Groot

Inhoud

500 ml

Gevarenaanduiding H-zinnen

H317:Kan een allergische huidreactie veroorzaken

Gewicht

500 g

Signaalwoord

Waarschuwing

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

Niet van toepassing

EAN

9505652868790

Categorieën

Huishouden Wassen Wasparfum Wasmiddelen & Wasverzachters

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wasparfum Fresh Cotton 500ml – Horomia – Horomia wasparfum – Was parfum – Fresh Cotton – Textielparfum – Textiel parfum – wasmiddel – wasverzachter…” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven