Wasparfum Estate 20ml (mini proef flesje) – Ventilii Milano

5.95

Artikelnummer: 9300000141026281 Categorie:

Wasparfum Estate 20ml (mini proef flesje) – Ventilii Milano

Ventilii Milano wasparfum ESTATE (varen, pioenroos en Ylang Ylang)
De frisse tonen van de varen verstrengelen zich met de zoete en bloemige tonen van de pioenroosblaadjes om je een frisse en delicate geur te geven. Het zoete en bedwelmende aroma van ylang ylang heeft ontspannende eigenschappen voor lichaam en geest, waaraan ook een antidepressivum en afrodisiacum wordt toegeschreven.

Mini proef flesje met Ventilii wasparfum (inhoud van 20ml is geschikt voor 1 tot 2 wasbeurten) ideaal om als tester uit te proberen. Deze wasparfum geur is ook verkrijgbaar in 100ml en 500ml.

Waarom kiezen voor wasparfum van Ventilii Milano? De wasparfums van Ventilii Milano zijn geweldig lekker en ook nog eens enorm verslavend…… De nieuwste rage uit Italië voor heerlijk geurend wasgoed en een geweldige geurervaring voor je hele huis. De wasparfums van Ventilii Milano ruiken intens en langdurig. Het zijn unieke geuren van de hoogste kwaliteit, die uw wasgoed en uw huis dagenlang het gevoel van frisheid geven. De geconcentreerde wasparfums zijn gemaakt van de beste etherische oliën en zijn geschikt voor alle soorten textiel. Zie hier een aantal voordelen van Ventilii Milano wasparfums:

  • Alle producten van Ventilii Milano zijn Dierproefvrij, Biologisch, Vegan en vrij van Nikkel en Parabenen.
  • Je wasgoed ruikt geweldig, je hebt dus geen muffe geur meer aan je textiel.
  • Je hebt geen/minder wasverzachter nodig, het wasparfum verzacht je wasgoed ook.
  • Je hebt geen (te) dure wasmiddelen meer nodig, want je was ruikt met de wasparfums van Ventilii Milano altijd lekker fris!
  • De wasparfums van Ventilii Milano zijn erg zuinig in gebruik, bij normaal gebruik kun je met een fles van 500 ml circa 100 keer wassen.
  • Na het wassen met de wasparfums van Ventilii Milano ruikt niet alleen je wasgoed lekker, maar ook je hele huis ruikt heerlijk fris.
  • Je kunt wat wasparfum op een wattenschijfje druppelen en dat in je stofzuigerzak doen. Stofzuigen wordt hierdoor een feest.
  • Je kunt een klein beetje wasparfum op een doekje druppelen en dat doekje bijvoorbeeld in je kledingkast, schuur, auto, toilet neerleggen of ophangen.
  • Als je een beetje wasparfum in een lege spuitfles vermengt met wat water, dan kun je dat als interieur verfrisser gebruiken (goed schudden voor gebruik).
  • Een paar ml wasparfum is voldoende om al je textiel zoals je kleding, badhanddoeken of bedlinnen heerlijk te laten geuren en je dagenlang een uniek gevoel van frisheid geeft.

Hoe is het wasparfum van Ventilii Milano te gebruiken? De wasparfums van Ventilii Milano zijn te gebruiken voor wassen in de wasmachine en voor handwas. Ventilii Milano wasparfums zijn sterk geconcentreerd geparfumeerd en zijn niet te vergelijken met standaard wasverzachters, want in tegenstelling tot een wasverzachter blijft de geur van de wasparfums van Ventilii Milano veel langer in je gewassen textiel aanwezig. De wasparfums van Ventilii Milano zijn geschikt elk type stof/textiel, denk daarbij aan kleding, maar ook aan lakens, handdoeken, gordijnen, kussens, bankhoezen, stoffen hondenmand, stoffen kattenmand, et cetera. de wasparfums kunnen ook worden gebruikt in combinatie met alle soorten wasmiddel en kan worden gebruikt met wassen bij zowel lage als hoge temperaturen. Je voegt, afhankelijk van de gewenste geursterkte 5 tot 20 ml wasparfum toe in het bakje voor de wasverzachter, naast het gebruik van je reguliere wasmiddel. De wasparfums zijn een sterk geconcentreerd product en dienen altijd te worden vermengd met voldoende water. Niet onverdund aanbrengen op stoffen of materialen. Wij adviseren je om de fles wasparfum altijd eerst even te schudden voor elk gebruik. Machine was: Giet 5 tot 20 ml wasparfum in het bakje wat bestemd is voor wasverzachter, afhankelijk van de gewenste geurintensiteit kun je eventueel meer of minder gebruiken. Handwas: Voeg 5 ml wasparfum toe aan 5 liter water, tijdens de laatste spoeling. Wij adviseren je om handschoenen te gebruiken ter bescherming van de handen. Let op: Kan eventueel een allergische reactie veroorzaken. Niet geschikt voor consumptie en absoluut buiten bereik van kinderen houden. Niet onverdund aanbrengen op stoffen of materialen. Lees voor gebruik de bijsluiter. Waarschuwing. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Voer het product / de verpakking af in overeenstemming met de geldende wetgeving inzake afvalverwerking. Buiten bereik van kinderen houden. Als medisch advies nodig is, de verpakking of het etiket bij de hand houden. Voorkom lozing in het milieu. Handen grondig wassen na gebruik. Bij contact met de ogen, voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten en eventueel contactlenzen verwijderen. Bevat: Geranilacetaat, (2E) -2- (fenylmethylideen) octanal, dl-linalool, (R)-P-MENTHA-1,8-DIENE, Linalylacetaat, 4-tert-butylcyclohexylacetaat, 1- (1,2 ,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naftyl) ethaan-1-on, 1- (1,2,3,4,6,7, 8,8a-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naftyl) ethaan-1-on, 1- (1,2,3,5,6,7,8,8a-octahydro-2,3 ,8,8-tetramethyl-2-naftyl) ethaan-1-on, Benzylsalicylaat, Cumarin, 3-p-cumenyl-2-methylpropionaldehyde, Reactiemassa van cis-4- (isopropyl) cyclohexaanmethanol en trans-4- (isopropyl ) cyclohexaanmethanol, nerylacetaat, ethylmethylfenylglycidaten

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Geursoort

Bloemig

Toepassing textielverfrisser

Tijdens het wassen

Formaat verpakking

Klein

Verpakking hoogte

1 mm

Verpakking lengte

1 mm

Verpakking breedte

1 mm

Inhoud

20 ml

Gevarenaanduiding H-zinnen

EUH210:Veiligheidsinformatieblad op verzoek verkrijgbaar., H303:Kan schadelijk zijn bij inslikken, H317:Kan een allergische huidreactie veroorzaken, H320:Veroorzaakt oogirritatie, H402:Schadelijk voor in het water levende organismen.

Gewicht

25 g

Signaalwoord

Gevaar

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P102:Buiten het bereik van kinderen houden, P103:Alvorens te gebruiken, het etiket lezen, P202:Pas gebruiken nadat u alle veiligheidsvoorschriften gelezen en begrepen heeft, P233:In goed gesloten verpakking bewaren, P305+P351+P338:BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten: contactlenzen verwijderen, indien mogelijk: blijven spoelen., P330:De mond spoelen., P338:Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen., P404:In gesloten verpakking bewaren, P410+P412:Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 ⁰C/122 ⁰F.

EAN

8720648375347

Categorieën

Huishouden Wassen Wasparfum Wasmiddelen & Wasverzachters

Type verpakking

Klein

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wasparfum Estate 20ml (mini proef flesje) – Ventilii Milano” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven