Wasparfum Bloom Swoon – Zèvy – Vegan – Geurboosters – 250 ML

22.99

Artikelnummer: 9300000123055640 Categorie:

Wasparfum Bloom Swoon – Zèvy – Vegan – Geurboosters – 250 ML

Dansende bloemblaadjes en ronddraaiende knoppen. Deze stralende, glinsterende geur combineert neroli, jasmijn en lavendel voor een opbeurend effect.

Deze wasparfum is heerlijk bloemig, maar niet overdreven zoet. Het neemt je mee naar een bloemenveld met de meest prachtige en kleurrijke bloemen aan de mediterraanse zee. Als Bloom swoon een eiland was, dan is het zeker Madeira. Zelfs op een druilerige dag, kan dit stralende boeketje in een fles je de eeuwige lente laten ervaren.

IFRA gecertificeerd, Vegan, Eau de parfum wasparfum.

Inhoud: 250ML
Geur: Fris & Bloemig

Gebruiksaanwijzing:

1 dopje = ± 5KG wasgoed. Te gebruiken i.p.v. wasverzachter in het wasverzachterbakje

Over Zèvy

Eau de parfum wasparfums samengesteld door werelds beste parfumhuis. Bekend van o.a. Gucci Flora, Saint Laurent Black Opium en Calvin Klein CK One. Alle wasparfums zijn IFRA gecertificeerd, hoge kwaliteit, vegan en een genot voor je zintuigen.

Waarom Wasparfum?

* Wasparfum is een duurzame vervanger van wasverzachter. Je hebt slechts 5 ml wasparfum per 5 kg wasgoed nodig om een heerlijke parfum geur te ervaren. Zelfs textiel dat weken onaangeraakt in de kast ligt, blijft een aangename geur verspreiden.

* De wasparfum van Zèvy is uniek in kwaliteit. Wij gebruiken 100% eau de parfum. Het verschil? Een eau de cologne bevat een olieconcentratie van 2% tot 5%, een eau de toilette heeft een olieconcentratie van 8% tot 12% en een eau de parfum heeft een concentratie van 12% tot 18%. Zèvy heeft een concentratie van 15% en is daarmee 100% een eau de parfum!

* Last van onaangename geurtjes in je kleding zoals zweet- of sigarettenlucht? Dankzij wasparfum ruik je dit minder snel in je kleding én ruiken ze weer heerlijk schoon na een wasbeurt.

* Doordat onze wasparfum (in tegenstelling tot scent boosters / waskorrels) in het wasverzachterbakje gaat, wordt deze in het laatste proces pas toegevoegd. Hierdoor blijft de kwaliteit van de geur veel beter bewaard en heb je veel minder product nodig.

* Wasverzachter brengt een laagje over textiel aan waardoor het textiel niet kan ademen en je dus sneller gaat zweten. Het tast textiel aan met slijtage als gevolg. Gelukkig heb je van wasparfum slechts een paar millimeter wasparfum nodig, blijft je kleding ademen en je textiel in top kwaliteit.

Wat is IFRA?

Alle wasparfums zijn vegan en IFRA gecertificeerd. IFRA staat voor International Fragrance Association. Zij stellen richtlijnen op waaraan een kwalitatieve en veilige parfum dient te voldoen. Zèvy werkt met deze richtlijnen en zorgt dat elke wasparfum aan de eisen voldoet.

Duurzaamheid

Zèvy vindt duurzaamheid belangrijk. We halen daardoor alles enkel uit Europa. Hierdoor voorkomen we zoveel mogelijk CO2 uitstoot én kunnen we een hogere kwaliteit garanderen. Zo wordt de parfum in Zwitserland samengesteld, de flesjes en labels geproduceerd in Nederland en legt Zèvy zelf de laatste hand aan het eindproduct. Daarnaast is wasparfum een opzichzelfstaand duurzaam product. Je hebt slechts een paar druppels nodig voor een sensationele ervaring. Als kers op de taart is de verpakking eenvoudig te recyclen. Haal het etiket van de fles en stop de fles in een plastic hero zak. Het etiket mag bij het restafval. Onze verzenddozen kunnen direct bij het oudpapier omdat wij gebruik maken van papieren opvul wol en papieren tape. Ideaal!

Bevat: Parfum, Methylendioxy-Ph-Methylpropanal, Linalool, 3-Methylcyclopentadecenone, Linalyl Acetate, Geranyl Acetate, Ethyl Linalool. Propyl (2S)-2-(1,1-dimethylpropoxy)-propanoate

Merk

Zévy

Gewicht

250 g

Signaalwoord

Waarschuwing

Gevarenaanduiding H-zinnen

H412:Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Formaat verpakking

Groot

Geursoort

Bloemig

Inhoud

250 ml

Toepassing textielverfrisser

Tijdens het wassen

Verpakking breedte

5 cm

Verpakking hoogte

17 cm

Verpakking lengte

5 cm

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P273:Voorkom lozing in het milieu, P391:Gelekte/gemorste stof opruimen

EAN

8720726962001

Categorieën

Huishouden Wassen Wasparfum Wasmiddelen & Wasverzachters

Type verpakking

Groot

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wasparfum Bloom Swoon – Zèvy – Vegan – Geurboosters – 250 ML” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven