Wasparfum Amore 100ml

16.95

Wasparfum Amore

Inhoud: 100ml

Artikelnummer: 9300000156115378 Categorie:

Wasparfum Amore 100ml

Ervaar de betoverende geur van Wasparfum Amore in een handige 100ml-formaat. Deze heerlijke wasparfum combineert zoete amber met hout- en citrusaccenten voor een langdurige, intieme en warme geurbeleving.

Onweerstaanbaar genot

Met langdurige frisheid schenkt Wasparfum Amore 100ml een blijvend verleidelijke geur aan je kleding. De unieke parfumsamenstelling zorgt ervoor dat de geur zelfs na het wassen intens aanwezig blijft.

Betoverend bouquet

Laat je zintuigen betoveren door het sensuele en poederachtige bouquet van Amore. De mix van zachte bloemengeuren met zoete amber schept bij elke wasbeurt een luxueuze ervaring.

Zachtere vezels

Wasparfum Le Essenze di Elda Amore verrijkt niet alleen je kleding met een heerlijke geur, maar verhoogt tevens de zachtheid van de stoffen. Geniet bij elke wasbeurt van zijdezachte kleding.

Eenvoudig toe te passen

Voeg moeiteloos een kleine hoeveelheid van Wasparfum Le Essenze di Elda Amore 100ml toe aan je wasmiddel en start de machine. De betoverende geur verspreidt zich vervolgens door je wasgoed.

Laat liefde haar werk doen!

Voeg een vleugje liefde toe aan je dagelijkse wasroutine met Wasparfum Le Essenze di Elda Amore 100ml. Geniet langer van de frisse geur, het betoverende bouquet en de zachtheid van je stoffen. Laat Amore haar werk doen en geef je kleding en beddengoed een onweerstaanbare geur!

Lees hier onze uitgebreide uitleg over het gebruik van wasparfum!

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Geursoort

Bloemig

Toepassing textielverfrisser

Op droog textiel

Formaat verpakking

Klein

Verpakking hoogte

15 cm

Verpakking lengte

10 cm

Verpakking breedte

10 cm

Inhoud

100 ml

Gevarenaanduiding H-zinnen

H317:Kan een allergische huidreactie veroorzaken, H411:Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen

Gewicht

0.10 kg

Signaalwoord

Waarschuwing

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden, P102:Buiten het bereik van kinderen houden, P273:Voorkom lozing in het milieu, P305+P351+P338:BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten: contactlenzen verwijderen, indien mogelijk: blijven spoelen., P337+P313:Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen, P501:De inhoud en, verpakking verwerken volgens de plaatselijke, regionale, nationale, internationale voorschriften

EAN

0806891546258

Categorieën

Huishouden Wassen Wasparfum Wasmiddelen & Wasverzachters

Type verpakking

Klein

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wasparfum Amore 100ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven