Top 5 beste wasparfum mei 2022

Top 5 beste wasparfum mei 2022

Wasparfum is een perfecte toevoeging aan je normale wasmiddel. Gebruik je gewone wasmiddel en voeg de beste wasparfum toe en de was doen wordt een feestje. Meer over het gebruik van wasparfum, lees je op Hoe gebruik je wasparfum? Alleen, welke wasparfum is nu de beste wasparfum om te gebruiken? Geur blijft persoonlijk, maar we hebben een duidelijke top 5  van populaire wasparfum op dit moment (mei 2022) kunnen samenstellen.

Top 5 beste wasparfum mei 2022

Top 5 beste wasparfum

Met stip op 1 staan de wasparfum cadeaupakketten (ook wel proefsets genoemd) het maakt eigenlijk niet uit van welk merk, als er een proefpakket is, dan wordt die het meest gekozen. Dit gebruiken mensen zelf om verschillende geuren uit te proberen, maar het wordt dus ook vaak aan een ander cadeau gegeven. En je weet het waarschijnlijk zelf, zodra iemand goede wasparfum heeft geprobeerd, dan is er een fan bij!
proefset Horomia / proefset Le Essenza di Elda / proefset Il Bucato di Adele / proefset Lavayette 

Wasparfum Il Bucato di Adele Proefpakket

Een zeer verdiende nummer 2 is de Perla van Le Essenze di Elda, een zoete bloemengeur van Mimosa en Jasmijn met een zachte ondertoon van Musk. Er zijn veel trouwe gebruikers van de Perla en is dit eenmaal je favoriete wasparfum geur? Dan probeer je soms misschien een andere uit, maar kom je toch iedere keer weer terug bij Perla. Het is nu eenmaal je favoriete geur. Wasparfum Perla is verkrijgbaar in 100 ml, 500 ml en als proefzakje van 10 ml in de proefset van Le Essenza di Elda.

Wasparfum Perla 500 ml

Op nummer 3 staat een wasparfum van het merk Horomia en wel de geur Muschio e Loto oftewel een heerlijke geurmix van lotusbloem, perzik, roos, anijs en witte musk. Wasparfum is in Italië al jarenlang heel populair en de meeste merken wasparfum komen dan ook rechtstreeks vanuit Italië. Muschi e Loto klinkt dan ook zo heerlijk Italiaans (je krijgt er spontaan een Italiaans accent van, niet?)

Wasparfum Mos en Lotus 500 ml

Op nummer 4 de Bianco Puro van Il Bucato di Adele, op mijn persoonlijke lijstje staan deze bovenaan. Ik test en gebruik heel wat verschillende wasparfum merken en geuren, maar voor mij is de Bianco Puro de basis. Deze kan ik bij iedere was gebruiken. Bianco Puro voor de witte was, voor het beddengoed, voor de handdoeken. Maar ook ik merk dat je soms gaat wennen aan een geur en dan weleens iets anders wilt.

Wasparfum Puur wit 500ml

En we sluiten af met de nummer 5, de wasparfum Lavayette Dark Nights met de geur van Lelietjes van Dalen. Deze geur heb ik zelf nog niet getest, maar dat gaat zeker binnenkort gebeuren. Er zijn veel mensen heel enthousiast over Lavayette wasparfum en de geur Dark Nights. De verpakking van Lavayette springt er zeker uit tussen de andere merken wasparfum. Mooie koperkleurige dop en ook de labels op de flessen zijn zeer stijlvol. Staat mooi in de ruimte waar je wasmachine staat en ja het oog wil ook wat.

Lavayette Dark Nights wasparfum 500 ml

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven