Top 5 beste wasparfum juni 2022

Top 5 beste wasparfum juni 2022

Wasparfum is enorm populair onder iedereen die zijn of haar wasgoed lekker wil laten ruiken en de geur niet na een dag al willen missen. Met het gebruik van wasparfum blijven jouw handdoeken echt een hele poos heerlijk ruiken, ook in de kast. Steeds meer mensen kunnen niet meer zonder, want zeg nou zelf, wat is nu een fijner begin van de dag dan beginnen met de aangename geur van je beddengoed, handdoeken en kleding. We hebben een nieuwe top 5 voor juni 2022 samengesteld.
Top 5 beste wasparfum juni 2022

Top 5 beste wasparfum

Op 1 staat het proefpakket van Lavayette wasparfum. Dit relatief nieuwe merk wasparfum wordt steeds bekender, veel mensen willen het merk uittesten en wat is er makkelijker dan een proefpakket waarbij je alle geuren van een merk kunt testen? In het proefpakket Lavayette zitten de 9 geuren wasparfum in handige buisjes van elk 25 ml. Het is ook een leuk pakketje om een ander cadeau te geven.
Lavayette wasparfum proefset

 Op 2 staat ook deze maand de Perla van Le Essenze di Elda. Wat maakt deze geur nou zo geliefd bij veel? We hebben het nagevraagd bij verschillende gebruikers van Perla wasparfum. De belangrijkste reden die wordt genoemd is dat het een geur is die door het hele gezin als aangenaam wordt ervaren. Een verfijnde, zachte geur die verslavend lekker is!

Wasparfum Perla 500 ml

Op nummer 3 in deze lijst van beste wasparfum staat deze maand White Musk van Essentia. Witte musk is al jaren een klassieker in de wereld van geuren. Ook in wasparfum zijn veel mensen op zoek naar de White Musk oftewel witte musk geur. Ieder merk heeft er een eigen variant op, de White Musk van Essentia wordt het best omschreven als een delicate geur met een combinatie van wilde bloemen.

Essentia White Musk wasparfum 500 ml

Op 4 vinden we een geur van Horomia wasparfum, de Aromatic Lavender. Dit is natuurlijk ook een klassieker in geurenland. Lavendel vind je terug in allerlei geurproducten en dus ook in wasparfum. De lavendelplant staat deze maand in volle bloei en het is dan ook heerlijk om een kast vol frisse kleding en lakens te hebben met de geur van Lavendel. Horomia Aromatic Lavender wasparfum een favoriet in juni 2022.

Horomia Aromatic Lavender wasparfum 500 ml

De nummer 5 deze maand is van Il Bucato di Adele, de Bianco Puro wasparfum. Deze geur is verkrijgbaar in 500 ml, 150 ml en als 20 ml in het proefpakket van Il Bucato di Adele. De vorige keer kwam deze ook terug in de top 5 en het is en blijft ook 1 van mijn persoonlijke favorieten. Wel afwisselend met andere wasparfum, want het blijft toch ook altijd een feestje om nieuwe geuren te proberen (zoals de Bahamas van Il Bucato di Adele die nu Limited Edition verkrijgbaar is)

Wasparfum Puur wit 500ml

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven