Review Lavayette wasparfum

Review Lavayette wasparfum

In deze Review Lavayette wasparfum gaat het over en misschien wat minder bekend merk onder wasparfum gebruikers, namelijk Lavayette wasparfum. Het is ook een redelijk nieuw merk, het bestaat namelijk pas sinds 2020. Wat meteen opvalt zijn de flessen van dit merk. Ze hebben wel geprobeerd om op te vallen als je het vergelijkt met andere merken. Waar de meeste andere merken gekozen hebben voor witte flessen, hebben ze dat bij Lavayette bewust niet gedaan. Zij hebben namelijk gekozen voor een transparante fles met een bronskleurige dop. waardoor de hele uitstraling heel erg chique overkomt en er direct uitspringt.  De dopjes in het proefpakket zijn overigens zwart gekleurd.

Het assortiment van Lavayette is niet opvallend, er zijn 9 geuren verkrijgbaar in flessen van 200 ml en van 500 ml. Heel slim en logisch eigenlijk, is er ook een proefpakket met deze 9 geuren samen. Ik was nieuwsgierig en heb het proefpakket besteld om deze wasparfum uitgebreid te kunnen testen.

De eerste positieve ervaring had ik al bij het bestellen. Tijdens het bestelproces op dinsdag, zag ik dat het op donderdag bezorgd zou worden, dat was al redelijk vlot. Op woensdag werd ik al positief verrast door een doosje in de brievenbus! In dit pakketje zat het proefpakket met de 9 geuren van Lavayette wasparfum in een handig doosje. Het proefpakket bestaat uit buisjes van elk 25 ml die precies naast elkaar in het doosje passen met alle geuren die lavayette momenteel als wasparfum heeft..

wasparfum van lafayette

Lavayette wasparfum

Het proefpakket van Lavayette heeft van alle geuren dus een buisje met 25 ml wasparfum. Ideaal om alle geuren dus te testen in de wasmachine. Bekijk hieronder welke geuren er in het proefpakket zitten:
01. MORNING DANCE met de geur van het vroege voorjaar
02. LAZY LAVENDER met de geur van Lavendel
03. HEART OF GOLD met de geur van argan
04. PRAIRIE ROSE met de geur van Engelse Roos
05. DOUBLE FUN met de geur van viooltjes
06. DARK NIGHTS met de geur van Lelietjes-van-Dalen
07. ZEN ZONES met de geur van witte musk
08. FLOATING FONTAINE met de geur van Lotusbloem
09. JASMIN SHADES met de geur van frisse jasmijn

Enthousiast ben ik natuurlijk meteen aan alle flesjes gaan ruiken en zo maakte ik een eerste selectie van 3 geuren die er voor mij positief uitsprongen. Ik kon gewoon niet wachten om de wasmachine aan te zetten.

Conclusie

In de eerste was gebruikte ik een half buisje met een goed gevulde wastrommel. De was kwam er goed geurend uit en toen het uit de droger kwam, rook het nog steeds goed. Om heel eerlijk te zijn, was de geur zelfs misschien iets té sterk aanwezig. Dus ik zal de volgende keer wel iets minder gaan gebruiken. Das weer een pluspunt dus, want je hebt maar weinig nodig voor een heerlijk ruikende was.

Zoals je hierboven gezien hebt, Lavayette geeft de geuren naast de naam ook een nummer. Op het flesje Dark Nights staat bijvoorbeeld ook No 06. Dat maakt het wel een stuk makkelijker om je favoriete geur te onthouden en is de kans dat je een verkeerde geur besteld wel meteen een stuk kleiner.Hebben ze dus goed over nagedacht!

Uit mijn eigen test zijn er voor mij 4 geuren die me direct aanspreken. Maar geur is heel persoonlijk, dus mijn oordeel zegt niets over het wel of niet goed zijn van de andere geuren. Mijn toppers zijn de 02. Lazy Lavender, de 06. Dark Night, de 08. Floating Fontaine en de 09. Jasmin Shades. Kleine kanttekening, waar mijn keuze door komt. Ik ben fan van zeepgeuren met een vleugje bloemen en dat hebben deze 4 allemaal voor mij.

Niet alles kon ik waarderen, de geur die ik echt niet fijn vond was de 01. Morning Dance. Maar dat komt omdat dit een type geur is die ik niet prettig vind. Ik vind het een geur die ik als zuur zou omschrijven en dat is gewoon niet mijn ding. Maar misschien is dit wel een geur die jouw favoriet is / wordt.

Maar er is niets persoonlijker dan geur, dus smaken zullen zeker verschillen. Ondanks dat niets alles mijn soort geur is, kan ik wel de kwaliteit beoordelen. Ik ben dus zeker wel enthousiast over de kwaliteit van de geuren en hoe ze in het wasgoed blijven hangen. Je merkt heerlijk dat er gewassen is met een wasparfum. Overweeg je om een keer een ander merk wasparfum te proberen? Of wil je gaan beginnen met een wasparfum? Wat mij betreft is de Lavayette wasparfum een echte aanrader!

Ben je nog niet bekend met wasparfum of vraag je je af hoe je wasparfum moet gebruiken? Bekijk hier onze uitleg over het gebruik van wasparfum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven