Omniparfum Amalfi

24.99

Artikelnummer: 9300000179670205 Categorie:

Omniparfum Amalfi
Omniparfum

De alles-in-één oplossing voor een stralende was en een fris huis.

Ontdek Amalfi Omniparfum, je nieuwe must-have voor een efficiënte en effectieve schoonmaak. Deze krachtige alles-in-één formule combineert wasparfum en vloerreiniging in één handig product.

Met Amalfi Omniparfum kun je je kleding stralend schoon wassen en tegelijkertijd uw huis heerlijk fris laten ruiken. Bespaar tijd, geld en ruimte in de kast met dit veelzijdige product.

De geconcentreerde formule is krachtig genoeg om hardnekkig vuil te verwijderen, terwijl de frisse geur uw huis direct opfrist. Amalfi Omniparfum is eenvoudig in gebruik en bespaart de moeite van afzonderlijke was- en geurmiddelen.

Ontdek de veelzijdigheid van Amalfi Omniparfum en geniet van een stralende was en een heerlijk frisse omgeving, met slechts één product. De nieuwe must-have voor een efficiënte schoonmaak.

Amalfi

Deze unieke geur neemt je mee op een zintuiglijke reis naar de Italiaanse Rivièra. Laat je betoveren door de intense en opwekkende geuren en ervaar de pure essence van de Middellandse Zee.

Geur

Laat je meevoeren naar de betoverende Amalfi-kust met deze verfrissende, mariene en citroenachtige geur. Gekenmerkt door intense ambernoten, opent deze fragrantie met frisse accenten van grapefruit en appel die je direct onderdompelen in de zomerse sfeer.

Sluit je ogen en voel je omarmd door de golven van de Napolitaanse zee. De sensuele combinatie van citrustonen en cederhout creëert een sprankelende, levendige geur die wordt afgerond door de delicate nuances van muskus en patchouli.

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Geursoort

Citrus-fruitig

Toepassing textielverfrisser

Tijdens het wassen

Formaat verpakking

Klein

Verpakking hoogte

5 cm

Verpakking lengte

18 cm

Verpakking breedte

18 cm

Inhoud

235 ml

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Postbus 6 – 8320 AA URK

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

info@thelaundrystory.nl

Gevarenaanduiding H-zinnen

H315:Veroorzaakt huidirritatie, H317:Kan een allergische huidreactie veroorzaken, H319:Veroorzaakt ernstige oogirritatie, H411:Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

The Laundry Story

Signaalwoord

Waarschuwing

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+31 619792510

Verpakkingsgewicht

0.24 kg

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden, P102:Buiten het bereik van kinderen houden, P273:Voorkom lozing in het milieu, P280:Beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming/gelaatsbescherming dragen, P261:Inademing van stof, rook, gas, nevel, damp, spuitnevel vermijden, P302+P352:Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen, P305+P351+P338:BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten: contactlenzen verwijderen, indien mogelijk: blijven spoelen., P333+P313:Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen, P337+P313:Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen, P501:De inhoud en, verpakking verwerken volgens de plaatselijke, regionale, nationale, internationale voorschriften

EAN

8720648037658

Categorieën

Huishouden Wassen Wasparfum Wasmiddelen & Wasverzachters

Type verpakking

Klein

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Omniparfum Amalfi” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven