Nieuw Wasparfum Le Essenze di Elda Yo Go

wasparfum le essenze di elda 2

Nieuw Wasparfum Le Essenze di Elda Yo Go

Nieuw Wasparfum Le Essenze di Elda Yo Go! Het is alweer een jaar geleden dat Le Essenze di Elda met een nieuwe geur als Wasparfum kwam, dit was in 2021 de wasparfum Diamante Ylang. Nu een jaar later komen ze met een nieuwe geur én met een nieuw etiket op de fles. Hij valt dan ook meteen op met de diep paarse kleur.

Le Essenze di Elda, Super Essenza di Yo Go

Dat belooft wat en geloof me, dat doet het ook. Zodra je de fles opendraait, ruik je de heerlijk frisse geur van… een bekende herenparfum. Citrus, iets houtachtigs, een echte Aqua geur zou je wel kunnen zeggen. Wasparfum Yo Go, het zal nog wel even wennen worden aan de naam. Ondanks de naam wordt het straks meteen een was aanzetten, je bent aan de beurt Yo Go om ons te verrassen.

Hoe gebruik je de wasparfum Yo Go?

Ons advies is om 1 dopje voor een volle wasmachine van ongeveer 5 kg te gebruiken. Als geoefend wasparfum gebruiker ben ik natuurlijk eigenwijs. Ik gebruik namelijk niet het dopje als doseerdopje, maar doe een klein kneepje in het vakje van de wasverzachter, dit is iets minder dan 5 ml heb ik een keer afgemeten. Gelukkig hebben de flessen van het merk Le Essenze di Elda een hele fijne schenktuit en kun je hier gemakkelijk, voorzichtig en precies mee doseren. De handdoeken op 60 graden is een goede test voor deze nieuwe geur, die gaan daarna in de droger.

En ja hoor, 2 uur later ruikt het huis heerlijk, ik kan niks anders zeggen. Het mag dan wel naar een herenparfum ruiken de Yo Go, maar als je van een frisse aquatische geur houdt, zul je de wasparfum Yo Go van Le Essenze di Elda als dame ook toevoegen aan je favoriete wasparfum geuren.

Probeer deze nieuwe geur wasparfum, zeker als je regelmatig wisselt van geur heb je weer eens iets anders te proberen. Wil je direct je andere favoriete wasparfum geur bestellen? Bekijk hier de andere geuren van Wasparfum Le Essenze di Elda, of vind hier alle merken wasparfum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven