Limited Edition Il Bucato di Adele wasparfum

Limited Edition Il Bucato di Adele wasparfum

Vorig jaar, in de zomer van 2021, kwam Il Bucato di Adele met een Limited Edition wasparfum. Deze Limited Edition Il Bucato di Adele wasparfum California was een grote hit. De geuromschrijving is als volgt;

De Il Bucato di Adele California wasparfum heeft een basis van patchouli, sandalwood, precious woods en musk.

De harttonen zijn sinaasappelbloem, lelietje van dalen, lavendel en groene tonen. De hoofdtonen zijn sinaasappel, lemon en exotisch fruit.
Toen deze Limited Edition halverwege de zomer van 2021 uitverkocht raakte, was dit voor veel gebruikers van de California een grote teleurstelling. Gelukkig voor iedereen die deze wasparfum op het favorietenlijstje heeft staan, California is terug!! Wederom als Limited Edition in 500 ml.

Limited Edition Il Bucato di Adele wasparfum

California wasparfum 500 ml is niet als enige Limited Edition deze zomer verkrijgbaar, want Il Bucato di Adele is ook met een compleet nieuwe wasparfum voor deze zomer gekomen; BAHAMAS.

De Limited Edition Il Bucato di Adele wasparfum voor de zomer van 2022 is een nieuwe geur. Il Bucato di Adele Bahamas wasparfum heeft de volgende geuromschrijving: Een fruitige noot met een hart van perzikbloesem en fresia, verrijkt met zoete sinaasappel, tropisch fruit en kokosmelk. Wéér zo’n heerlijk ‘zomerse wasparfum en we denken dat dit ook een groot succes wordt.

Ga je op vakantie? Je doet je koffer open op je vakantie bestemming en de geur van zomer en vakantie komt je tegemoet, heerlijk en meteen genieten. Wil je het vakantiegevoel nog wat langer vasthouden? Was al je vakantiewas bij terugkomst met 1 van deze 2 wasparfum geuren, je ruikt aan je schone was en droomt meteen weg naar je vakantie bestemming, het nagenieten is begonnen. Natuurlijk ook voor iedereen die helemaal geen zin heeft om op vakantie te gaan, je handdoek die een heerlijk zomerse geur heeft of je beddengoed, zo geniet je thuis ook iedere dag van een vrolijk zomerse stemming.

Hoe gebruik je wasparfum van Il Bucato di Adele?

-Geschikt voor gebruik in de wasmachine, maar ook te gebruiken als handwas. De Il Bucato di Adele wasparfum is geschikt voor alle soorten stoffen. Geconcentreerd product, schudden voor gebruik. Fles is voorzien van handige schenktuit.

-Giet ongeveer een dopje met wasparfum (afhankelijk van de intensiteit gebruik je meer of minder) in het bakje van de wasverzachter. Het wasprogramma zal aan het einde van het programma de wasparfum door de was verspreiden waardoor je een intense geur krijgt.

-Voor handwas gebruik je op 5 liter water 10 tot 20 ml wasparfum, afhankelijk van de gewenste geurintensiteit. Gebruik eventueel handschoenen ter bescherming van de handen.

-Doe een paar drogerballen met een paar druppels wasparfum erop in de wasdroger en zo geef je een nog iets sterkere geur af aan je wasgoed.

Let op, zowel California als Bahamas is tijdelijk verkrijgbaar en enkel in een 500 ml fles. Dit is een Limited Edition van Il Bucato di Adele en wordt geproduceerd in Italië.

#wasparfum #wasparfumilbucatodiadele #ilbucatodiadele #parfumwas #was_parfum #wasparfum_winkel #wasparfumwinkel #bahamas #california #wasparfumbahamas #wasparfumcalifornia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven