Horomia Wasparfum Elixir – 500ml

29.95

Artikelnummer: 9300000158091498 Categorie:

Horomia Wasparfum Elixir – 500ml

Horomia is een wasparfum die zorgt dat je was dagen lekker blijft ruiken. De Horomia Wasparfum Elixir 500ml is een heerlijke geurmix van lelietje van dalen, sandalwood en patchouli.

Waarom wasparfum?

Een heerlijk geur aan al je wasgoed die ook nog eens dagenlang blijft? Wie wil dat niet! Wasparfum is een luxe aanvulling op je wasmiddel. Een kleine hoeveelheid parfum in het bakje van de wasverzachter zorgt voor een sensationele geur aan al je wasgoed. Al je lievelingskleding, sportkleding, delicate stoffen, beddengoed en handdoeken komen heerlijk geparfumeerd uit de machine. Je hele linnenkast, ja zelfs je hele huis zal heerlijk ruiken. Maar wasparfum doet meer…. het verzorgt de vezels van je wasgoed en de kleuren blijven langer mooi. Ook zijn wasparfums beter voor je machine dan wasverzachters en andere geurmiddelen.

Hoe te gebruiken: Algemeen: Te gebruiken zowel voor wassen in de wasmachine als voor wassen op de hand. Horomia Wasparfum Elixir 500ml is geschikt voor alle soorten stoffen. Geconcentreerd product, schudden voor gebruik. Flesje is voorzien van handige schenktuit.

Machinewas: Giet 5/10 ml wasparfum in het bakje bestemd voor de wasverzachter, afhankelijk van de intensiteit van het te verkrijgen parfum.

Handwas: Voeg 5/10 ml wasparfum toe aan 5 liter water, afhankelijk van het te verkrijgen parfum. Gebruik handschoenen ter bescherming van de handen.

Let op: het product kan een allergische reactie veroorzaken. Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter! Dit geldt in het bijzonder voor personen met astmatische,- en/of allergische aandoeningen. Bij inname of contact met de ogen direct contact opnemen met uw huisarts of huisartsenpost.

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Geursoort

Bloemig

Toepassing textielverfrisser

Tijdens het wassen, Op droog textiel, Tijdens het drogen

Formaat verpakking

Groot

Verpakking hoogte

16 cm

Verpakking lengte

16 cm

Verpakking breedte

8 cm

Inhoud

500 ml

Gevarenaanduiding H-zinnen

H317:Kan een allergische huidreactie veroorzaken

Signaalwoord

Waarschuwing

Verpakkingsgewicht

0.56 kg

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P102:Buiten het bereik van kinderen houden

EAN

8057949152996

Categorieën

Huishouden Wassen Wasparfum Wasmiddelen & Wasverzachters

Serie

Horomia Wasparfum

Type verpakking

Groot

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Horomia Wasparfum Elixir – 500ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven