Horomia Gold Argan wasparfum 500 ml

(2 klantbeoordelingen)

25.42

Horomia Gold Argan wasparfum 500 ml

Horomia Gold Argan wasparfum 500 ml

De Horomia Wasparfum Gold Argan is een heerlijke geurmix van citrus, lelietje van dalen, cyclaam, cederhout en witte musk. Waarom wasparfum? Een heerlijk geur aan al je wasgoed die ook nog eens dagenlang blijft? Wie wil dat niet! Wasparfum is een luxe aanvulling op je wasmiddel. Een kleine hoeveelheid parfum in het bakje van de wasverzachter zorgt voor een sensationele geur aan al je wasgoed. Al je lievelingskleding, sportkleding, delicate stoffen, beddengoed en handdoeken komen heerlijk geparfumeerd uit de machine. Je hele linnenkast, ja zelfs je hele huis zal heerlijk ruiken. Maar wasparfum doet meer…. het verzorgt de vezels van je wasgoed en de kleuren blijven langer mooi. Ook zijn wasparfums beter voor je machine dan wasverzachters en andere geurmiddelen.

Hoe gebruik je Horomia Gold Argan wasparfum 500 ml?

Te gebruiken zowel voor wassen in de wasmachine als voor wassen op de hand. Horomia Wasparfum Gold Argan is geschikt voor alle soorten stoffen. Geconcentreerd product, schudden voor gebruik. Flesje is voorzien van handige schenktuit. Machinewas: Giet 5/10 ml wasparfum in het bakje bestemd voor de wasverzachter, afhankelijk van de intensiteit van het te verkrijgen parfum. Handwas: Voeg 5/10 ml wasparfum toe aan 5 liter water, afhankelijk van het te verkrijgen parfum. Gebruik handschoenen ter bescherming van de handen.

Gewicht

0,5 kg

Afmetingen inclusief verpakking b x h x d

6,5 x 16,5 x 6,5 cm

EAN

8057949150121

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Formaat verpakking

Groot

Geursoort

Diverse geuren

Gevarenaanduiding H-zinnen

EUH070:Giftig bij oogcontact.

Inhoud

500 ml

Signaalwoord

Waarschuwing

Toepassing textielverfrisser

Tijdens het wassen

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P102:Buiten het bereik van kinderen houden

Categorieën

Huishouden Wassen Textielverfrissers Wasmiddelen & Wasverzachters

Type verpakking

Groot

Select-bezorgopties

Gratis verzending

2 beoordelingen voor Horomia Gold Argan wasparfum 500 ml

  1. Polewop

    Toen ik het dopje eraf schroefde rook hij heerlijk alleen zette ik hem verkeerd weg met de dop er niet goed op gedraaid en toen viel hij en liep leeg dus niet kunnen gebruiken vandaar de beoordeling van de sterren nu ruikt mijn washok te sterk naar deze geur moet hem opnieuw bestellen om een goede beoordeling te geven

  2. Truud33

    Geur is na 1 dag al weer weg

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven