Horolux de Luxe wasparfum van Horomia

Horolux de Luxe wasparfum van Horomia

Horolux de Luxe wasparfum van Horomia is een speciale collectie genaamd Horolux. Dit zijn 4 luxe parfums voor je was! In de Horolux Collectie van Horomia vindt je vier echte exclusieve en bijzondere geuren. Een ware traktatie voor je was! Deze luxe wasparfum collectie is geïnspireerd op de meest luxe parfums voor mannen en vrouwen. Speciaal gemaakt om een fantastisch gevoel van luxe te creëren. De prachtige geuren zijn een mix van elegantie en moderniteit. Het product, op basis van geconcentreerde parfum oliën, geeft  het wasgoed een goede verzorging en een rijke geur.

Naast de Horolux geuren vind je de andere geuren van Horomia wasparfum ook gewoon via wasparfum-winkel.nl.

Horomia wasparfum horolux

Horomia wasparfum

Horomia wasparfum voegt een heerlijke geurexplosie toe aan al je wasgoed. Het maakt niet uit wat je wilt wassen. Je kunt de wasparfum gebruiken voor je beddengoed en s nachts heerlijk tot rust komen in de heerlijke geur van pas gewassen beddengoed. Uiteraard zijn je handdoeken fijn om met de wasparfum te wassen. Bij het afdrogen die heerlijke geur ervaren zorgt voor een goed begin van je dag. Het is zo veelzijdig te gebruiken en zorgt voor die heerlijke geur die je lang ervaart.

Hoe te gebruiken:

  • Geschikt voor gebruik in de wasmachine, maar ook te gebruiken als handwas. De Horomia wasparfum is geschikt voor alle soorten stoffen. Geconcentreerd product, schudden voor gebruik. Flesje is voorzien van handige schenktuit.
  • Giet ongeveer een dopje met wasparfum (afhankelijk van de intensiteit gebruik je meer of minder) in het bakje van de wasverzachter. Het wasprogramma zal aan het einde van het programma de wasparfum door de was verspreiden waardoor je een intense geur krijgt.
  • Voor handwas gebruik je op 5 liter water 10 tot 20 ml wasparfum, afhankelijk van de gewenste geurintensiteit. Gebruik eventueel handschoenen ter bescherming van de handen.
  • Doe een paar drogerballen met een paar druppels wasparfum erop in de wasdroger en zo geef je een nog iets sterkere geur af aan je wasgoed.

De Horomia Wasparfums zijn veel meer dan alleen een parfum voor de was. Ze zijn speciaal ontwikkeld met bijzondere geuren, waardoor ze je was niet alleen geur geven maar ook stijl! Met een dopje wasparfum in de wasmachine zorg je voor voldoende geur aan je was. Gevolg is een langdurige geur aan je wasgoed!

De Horomia wasparfums zijn verkrijgbaar in 13 sensationele geuren waardoor er een ruime keuze is. Alle wasparfums van Horomia zijn op basis van zuivere etherische oliën en zijn verkrijgbaar in 50 ml, 250 ml en 500 ml  en wil je de geuren proberen dan zijn er ook geschenksets / proefpakketten met verschillende geuren.

Wasparfum met Italiaanse klasse!

De oorsprong van de wasparfum van Horomia ligt in het Italiaanse Grassobbio. Italië is bij uitstek het land van de verfijnde parfums, dus ook de parfums voor de was hebben dat! Met de Horolux collectie komen de beste wasparfums als een luxe geur voor de was. Haal die Italiaanse klasse in huis speciaal voor je was.

Ben je op zoek naar een ander merk wasparfum? Bekijk hier alle merken met wasparfum die je via ons kunt vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven