Beste wasparfum zomer 2022

Beste wasparfum zomer 2022

Het is zomer en veel mensen kiezen er dan net iets vaker voor om de was buiten te laten drogen. Het is ook erg gemakkelijk, scheelt warmte van de droger binnen en op een droge en zonnige dag is de was binnen de kortste keren droog. Gebruik je wasparfum, dan ruik je dus die heerlijke geur zelfs als je buiten geniet van een kopje koffie en de was hangt buiten te drogen. En wat een genot is het om de was later op te vouwen en de kast te vullen met die heerlijk ruikende schone was. We zien een ‘zomerse top 3 van beste wasparfum, voor de thuisblijver en de vakantiegangers.

MDAMDA

1. California

Vorig jaar, in de zomer van 2021, was deze geur ook al een favoriet van vele. ‘Het doet me denken aan de vakantie’ hoorde ik pas iemand zeggen. De wasparfum Il Bucato di Aeele California kwam vorig jaar als Limited Edition in het assortiment en als aangename verrassing deze zomer kwam California terug! De geuromschrijving is een bloemige en aromatische noot met een hart van frisse groene noten, verfraaid met exotisch fruit en precious woods. Let op: de California is ook deze zomer Limited Edition verkrijgbaar!

2. Diamante & Ylang Ylang

Wat een heerlijke geur, de Ylang Ylang bloem zorgt echt voor dat zonnige extraatje in deze wasparfum. De wasparfum Le Esenze di Elda Diamante & Ylang Ylang is geschikt voor alle soorten kleding en textiel. Je kunt er dus zeker ook je beddengoed en handdoeken mee wassen. Maar heb je gordijnen? Laat dan heel de ruimte heerlijk ruiken deze zomer en was de gordijnen zoals je normaal zou doen en dan met een paar ml van deze wasparfum.

3. Beachy Breeze

Het klinkt in ieder geval lekker zomers, ook de omschrijving van de geur: ‘De bloemige en verlangende geur naar een dag aan het strand. De Beachy Breeze wasparfum heeft een bloemige geur van narcis en orchidee’. Hier wil je dan toch gewoon je badlakens mee wassen om vervolgens een tripje naar de zee te plannen. The Laundry Story wasparfum Beachy Breeze is bloemig met de geur van orchidee en narcis, met kruidige tonen van patchouli en sandelhout.

Met wasparfum geef je jouw was een ‘personal touch’. Je kunt heel gemakkelijk zelf bepalen hoe sterk je de geur wilt ruiken. Ga je voor het eerst wasparfum gebruiken of ga je een nieuwe geur proberen? Begin met een voorzichtige dosis, bijvoorbeeld de helft van de aanbevolen dosering. Je kan bij een volgende wasbeurt altijd wat meer gebruiken. Heel veel wasplezier!

Heeft de beste wasparfum zomer 2022 je niet geholpen bij het vinden van een passende wasparfum? Of ben je opzoek naar of misschien benieuwd naar andere merken met wasparfum, bekijk dan hier alle merken wasparfum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven